Ranik Halles Pris | 2004 tildeles Pål Tore Fondevik

Pål Tore Fondevik mottar Ranik Halles Pris 2004 fra Jon Sveindal

Pål Tore Fondevik fra Sortland i Vesterålen fikk Ranik Halles pris 2004. Prisen ble utdelt på en tilstelning under Bridgefestivalen på Lillehammer. Juryen besto av en representant for Norsk Bridgeforbund, en fra Norsk Bridge Presse og en fra Aftenposten.

I begrunnelsen sier juryen at de denne gang har gitt begrepet bridgejournalistikk en utvidet tolkning. Fondeviks media er nemlig Internett. Han har der bl.a. sørget for at Norsk Bridgefestivals hjemmesider framstår med utmerket layout og brukervennlighet. Et annet eksempel på hans ferdigheter er hjemmesiden i til Lofoten og Vesterålen krets. Den er en mønsterside for sitt formål og alltid oppdatert.

Den sympatiske vinneren er også en meget god bridgespiller. Han har blant annet vunnet gull i NM Lag for Sortland Bridgeklubb.