Ranik Halles Pris 2000 ble delt ut til Tommy Sandsmark

Tommy Sandsmark

Ranik Halles Pris tildeles for fremragende arbeid innen bridgejournalistikken (i avis, magasin, radio, TV…) eller som bridgeforfatter, fortjenestefullt arbeid innenfor bridgejournalistenes organisasjon eller generelt for fremme av bridgejournalistikken.

Ranik Halles Pris deles ut av NBP i samarbeid med Aftenposten og NBF.

For år 2000 valgte juryen å dele ut prisen til en av våre mest markante personligheter, Tommy Sandsmark.

Han ble i 1994 utnevnt til æresmedlem i NBP og er ærespresident hos NBPs internasjonale søsterorganisasjon IBPA. Tommy var med allerede fra oppstarten av Norges ledene bridgemagasin, BIN, og har gitt ut magasinet i 25 år. Han har vunnet en rekke priser som bridgejournalist både nasjonalt og internasjonalt.

Tommy Sandsmark får Ranik Halles Pris for sitt engasjerte og dyktige virke i bridgejournalistikkens tjeneste.

Prisen ble delt ut på banketten under bridgefestivalen 2001.

Tommy Sandsmark mottar Ranik Halles pris 2000 av Alf Helge Jensen (foto: BIN)