Ranik Halles Pris | 2012 tildeles Peter Marstrander

Peter Marstrander (SM 16)

Den mest prestisjefylte bridgejournalistprisen i Norge, Ranik Halles Pris, er for 2012 tildelt Peter Marstrander.

Peter er vaskeekte Oslo-gutt, men har bodd store deler av sitt voksne liv i Tromsø der han er fylkestannlege i Troms

Peter var i en årrekke redaktør av bridgesidene på NRKs Tekst-TV og gjorde en glimrende jobb inntil sidene ble offer for nedskjæringene. Da Dagbladets bridgespalte for noen år siden gjenoppsto som en Fugl Fønix av asken, tok Peter den krevende jobben i kompaniskap med Boye Brogeland og sammen skaper de daglig en svært aktuelt og interessant bridgespalte.

I tillegg til sin journalistiske virksomhet er Peter en spiller av betydelig format. Av nasjonale meritter kan nevnes norgesmester for junior i 1976, Seriemester i 1986 og 87, norgesmester for par i 1987 og norgesmester for klubber i 1995 og 2011. Internasjonalt vant han nordisk mesterskap for juniorer i 1975 og tok en 5.plass i junior-EM året etter. Dessuten har han sølv fra nordisk mesterskap både i 1986 og 1992.