Beste spill NM PAR 2018 til Hans Melby

Hans Melby - Beste spill NM par 2018

Parfinalen ble spilt på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal.

Prisen for beste spill i NM PAR 2018 var sponset av Sparebanken Sør og gikk til Hans Melby fra NBF Buskerud, spillet ble ført i pennen av Nils Kvangraven. Vinneren mottar kr. 2500 for sin prestasjon, journalist får samme beløp.

Juryen besto av Harald B Skjæran (NBF) og Calle Knutsen (arrangør).

Juryens begrunnelse:

 «NM PAR 2018 ble et spennende mesterskap på mange måter. Strømbrudd, uvær og en spennende innspurt ble toppet med Snorre Aalbergs flotte bulletin. Den som spilte det fineste spillet var humørfylte Hans Melby. Juryen vil gratulerer Hans med god kortlesing og at han spilte på den sitsen han hadde troen på. Sluttposisjonen han la opp til og elegant løste var i særklasse det fineste som ble rapportert til bulletinen»

NBP har lagd Pressemelding Beste spill NM par 2018