Rica Prisen for beste spill i NM PAR 2003 gikk til Arild Rasmussen

Arild Rasmussen - Bjørn Bentzen

Rica-prisen fra parfinalen 2003 gikk til Arild Rasmussen etter et rent Bergensoppgjør med full action.

Knut Ivar Pettersen beskrev dramaet på denne måten:

FIGHTING SPIRIT

Når bergenspar møtes blir det alltid litt action. Bjørn Belladonna Bentzen blir aldri utmeldt, han har tross alt tre sjuere. Så han hoppet like godt til fire spar!

Med «Arildo» Rasmussen som spillefører ble det action. Utspill hjerter ess, hjerter til kongen og hjerter til stjeling med spar åtte. «Arildo» kan bare gå to bet, så nå må det spilles med fin hånd. Ess og konge i ruter gikk bra, og liten kløver fra hånden. Det fulgte ytterligere to ganger kløver, den siste til dobbeltrenons som «Arildo» kastet ruter 10 på fra hånden og stjal i bordet.

Nå spilte han liten spar til nieren og Østs konge. Ny kløver til dobbeltrenons ble stjålet i bordet, og han kvittet seg med ruter knekt i hånden. Så fulgte ruter til stjeling med spar 10, og «Arildo» kunne innkassere åtte stikk som ga Nord-Syd 38 velfortjente poeng.

Dette er god bridge takket være fire gode bridgespillere.