Ranik Halles Pris | Tildelt Alf Helge Jensen for 2013

Alf H Jensen mottar Ranik Halles Pris fra Knut Kjærnsrød

Alf er en bauta i nord-norsk bridgejournalistikk. Han har vært ansatt i avisa Finnmarken i Vadsø siden 1977, de siste 20 årene som redaksjonssjef, og startet bridgespalte i avisa samme år. Nå har spalten vært på plass hver fredag, unntatt i et par sommermåneder, sammenhengende i 37 år! Det er ikke mange som kan skilte med noe tilsvarende. Spalten brukes også i i Finnmark Dagblad i Hammerfest. Alf legger alltid vekt på det lokale bridgemiljøet i Finnmark, og han er også nøye med å intervjue de han skriver om, ikke bare synse. I tillegg skriver Alf en god del for Bridge i Norge og har blant annet dekket to store mesterskap, EM i Dublin og VM på Bakli, på en utmerket måte. Han har i mange år vært en sentral person i Norsk Bridgepresse, mange år som leder og fremdeles med i styret. Han er dessuten en av organisasjonens æresmedlemmer.

Bridgemessig hører Alf  til toppsjiktet i Norge. Han er stormester m/stjerne med god margin og er norgesmester for klubber med Tromsø. Han har også sølv i samme turnering med Vadsø. Han har deltatt i et utall parfinaler med bronse som beste resultat. Samme vaør ha han også i Seriemesterskapet med Tromsø.

Aftenposten trakk seg i fjor som sponsor for RH-prisen, men heldigvis har ABAX i Larivk kommet inn, et firma som er verdensledende på elektroniske kjørebøker.

Vi gratulerer Alf med en velfortjent pris!