Ranik Halles Pris | 2014 tildeles Tore Farbrot

Tore Farbrot ble hedret med Ranik Halles Pris 2014. Utdelt av formann i NBP Knut Kjærnsrød

Ranik Halles pris for 2014 fikk en meget verdig vinner i Tore Farbrot fra Fredrikstad. Han har gjennom en årrekke gjort en utrolig journalistisk innsats på det lokale plan med bridgespalter i avisene Demokraten og Fredrikstad Blad der han legger stor vekt på lokale spill og spillere, i tilegg til å referere fra nasjonale og internasjonale begivenheter.

Han samler inn og publiserer resultater fra samtlige bridgeklubber i Fredrikstad og omegn og skriver opplæringsartikler både for nybegynnere og viderekomne. Det som det ikke er plass til i spaltene, publiserer han på egen hjemmeside. Han er en ildsjel for bridgen på alle mulige måter og stiller opp for klubben uansett. Han sier aldri nei til å spille med, veilede eller undervise nybegynnere.