Prisen for Beste spill NM LAG 2017 gikk til Anders Dale

Anders Dale vant prisen for beste spill i nm lag 2017

Skvis.no sin pressepris gikk til Anders Dale for spillet i «Avsluttningsbulletinen» i spalten «Dagens BAK-mål» skrevet av Jon Sveindal. Juryen besto av Nils Kvangraven. Mathias Beyer og Kristian Ellingsen.

Her følger Sveindals artikkel:

 Dagens BAK-Mål

Arrangørens ganske hårete målsetting var bronsemedaljer, og med 20-0 i mesterskapets nest siste runde var forspranget ned til 4. plassen nesten 19 vinnerpoeng. Men siden topplagene Vikersund og Topbridge 5 tapte sine oppgjør var det duket for en spennende avslutning.

Anders Dale Scoret et vakkert mål med denne aktuelle spilleføringen

 

Hele salen meldte sparutgangen, men ved 6 bord ble det bet etter ruterutspill fra nord. Anders stakk med trumfesset, og spilte umiddelbart kløver til …. Kongen!

Det gjorde susen. Ny kløver gikk til syd som ikke kunne spille ruter til sin fordel. (At nord hadde ofret kløver dame under makkers ess var mindre viktig.) Så han returnerte hjerter. Anders stakk med esset, tok to runder trumf og forlangte 11 stikk.

Den elegante scoringen gledet bergenske bridgehjerter. Nettsus ga jubelbrus – og pallplassen var så god som i boks! Kløver til knekten ville h satt inn nord, som med ruterskift ville ha gitt forsvaret det betende overtaket.

To trofaste NBP medlemmer; Kirsten Rita Arnesen og Jon Sveindal fra banketten NM LAG 2017