Ranik Halles Pris 2018 tildelt Erlend Skjetne

Erlend Skjetne (født 1988) har, tross sin unge alder, gjort seg bemerket som en bridgeskribent av ypperste klasse. Hans evner som forfatter slår ut i full blomst, og det er til stor fornøyelse å lese hans skriverier om bridge der sjargongen er lett å kjenne igjen.  

 Erlend har særpreg med sin lune, humoristiske og selvkritiske stil. At han benytter nynorsk som skriftmål, setter en fin spiss på artiklene. Erlend Skjetne er synonymt med artikler av svært høy kvalitet der han gjerne drar et spennende spill inn i en reise med innslag av historikk og humoristisk synsing.

Erlend virket i flere år som redaktør av Norsk Bridgeforbunds magasin Norsk Bridge. Han hadde i en periode bridgespalte i magasinet Vi Menn og skriver bridgespalte i lokalavisen. Han skriver for magasinet Bridge i Norge og bidrar med gode spill og artikler til våre mesterskapsbulletiner.

Erlend Skjetne var formann i Norsk Bridgepresse fra 2015 til 2017.

Her kan du lese Pressemeldingen i forbindelse med utdelingen av prisen til Erlend.

Erlend Skjetne – Ranik Halles Pris 2018