Julehilsen 2018 fra Styret

Geo gjennomførte årets motspill i verden i 2018

Kjære medlemmer i NBP,

2018 har vært et spennende år for oss bridgespillere. Sportslig har NBF sine spillere markert seg og det har vært mange glad-nyheter å skrive om for oss bridge-skribenter.

Jeg håper dere derfor går et nytt år i møte med inspirasjon og glede som vil gi oss mange fine artikler og omtaler av de mange turneringer og spilling omkring i Norge.

Årbok:

Styret i NBP har prøvd å samle inn stoff fra alle landets kretser. Dessverre har ikke alle hatt interesse av å bidra med spill fra sitt lokalmiljø og vår vurdering er at det ikke ville blitt en bok med nok bredde. Styret har derfor valgt å utsette årboken, vi håper vi kan lage en felles årbok for sesongene 2018 og 2019. Det betyr at du som medlem i NBP fortsatt kan samle og sende inn spill fra din lokale klubb og krets, eller andre kilder du måtte komme over.

Årets spill 2018

På grunn av arbeidet med årboken har vi ventet med å stemme over årets spill. Nå da vi legger årboken for 2018 vekk må vi selvsagt kåre årets spill på «vanlig» måte.

Styret setter ned en komite på 3 medlemmer som får oppgave ved å bestemme hvilket spill som var det beste i 2018.

Alle medlemmer i NBP får frist ut 2018 til å sende inn sine kandidater (send til meg). Så vil komiteen bruke januar til å avgjøre hvilke spill som vinner prisen årets spill åpen klasse og årets juniorspill.

Det er pengepremier til både journalist og spiller.

Jeg håper alle kjenner sin besøkelsestid og finner frem 2-3 spill fra sin 2018-samling som kan være kandidat.

Da gjenstår det bare å ønske alle våre medlemmer god jul og et riktig godt nytt år.